Geachte heer, mevrouw, 

Hartelijk dank voor het opvragen van onze brochure! In deze brochure staan de arrangementen die wij met veel plezier hebben samengesteld voor de meest uiteenlopende bijeenkomsten en events. 

Als u inspiratie zoekt voor een onvergetelijke huwelijksdag, een spetterend bedrijfsevenement, een gezellige borrel met vrienden, een heerlijke lunch of diner met collega’s en relaties of andere gelegenheid, bij ons bent u aan het juiste adres! 

Wij helpen u graag verder bij het organiseren van de geplande bijeenkomst. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om uw feest door te nemen en u van advies te voorzien. Op basis van dit gesprek stellen wij dan een offerte op maat samen. 

De omschreven arrangementen in deze brochure zijn bedoeld voor groepen vanaf 20 personen. 

Bedankt voor uw interesse en we helpen u graag verder met de organisatie van uw bijeenkomst. 

Met vriendelijke groet, Boonoonoonoos


RESERVERINGSVORMEN 

Groepsreservering Hierbij reserveren wij een gedeelte van onze locatie voor u. Bij deze vorm geldt geen omzetgarantie en brengen wij geen locatie huur in rekening. U dient hierbij wel rekening te houden met onze andere gasten, die gebruik maken van dezelfde faciliteiten. 

Locatie exclusief Bij deze vorm heeft u gedurende uw evenement de exclusieve beschikbaarheid over de gehele locatie. Wij zijn tijdens uw bijeenkomst gesloten voor onze reguliere gasten. Bij deze reserveringsvorm brengen wij locatiehuur in rekening en geldt een omzetgarantie. Voor de exacte voorwaarden kunt u telefonisch of via info@boonoonoonoos.nl informatie opvragen.  

OFFERTE OP MAAT

Voor een op maat gemaakte offerte met een prijsindicatie kunt u contact met ons opnemen. Voor het opstellen van een offerte zouden wij graag de volgende informatie willen ontvangen:

  1. Verwachte aantal personen 
  2. Tijdstip van ontvangst 
  3. Gewenst programma met bijhorende cateringwensen 
  4. Tijdstip van vertrek. 

Deze gegevens kunt u bij ons telefonisch of via info@boonoonoonoos.nl doorgeven.

OPTIES EN DATUM

Is onze gelegenheid beschikbaar op de door u gekozen datum, dan reserveren wij onder voorbehoud voor u. De reservering heeft bij ons een geldigheid van tien werkdagen. Als u binnen deze termijn geen contact hebt opgenomen vervalt de reservering. In voorkomende gevallen kunnen wij tussentijds contact met u opnemen bij een aanvraag door derden. 


DRANKEN

  • Consumpties naar verbruik, deze worden op de kassa aangeslagen. U kunt hierbij 

ook een budget aangeven en op ieder moment de “tussenstand” bekijken.

 

  • Consumptiemunten vooraf ingekocht a € 1,30 per munt
    LET OP: overgebleven munten worden niet retour genomen.
  • Afkoop, binnenlands gedestilleerd (bier vd tap, huiswijn, frisdranken, koffie/thee) minimaal 4 uur a€ 5,50 pp per uur

BELANGRIJKE INFORMATIE 

Algemene voorwaarden

Op al onze transacties zijn de Uniforme Horeca Voorwaarden van toepassing. Deze zijn in te zien op www.khn.nl/uvh-nl

Definitieve overeenkomst

Wanneer wij in het bezit zijn van de ondertekende offerte, is er sprake van een definitieve overeenkomst. Op deze overeenkomst zijn de hieronder omschreven voorwaarden van toepassing. 

Gastenlijst / definitief aantal gasten 

Uiterlijk vijf werkdagen voor uw bijeenkomst ontvangen wij per e-mail (info@boonoonoonoos) het voor de factuur bepalend aantal gasten, welke tijdens uw bijeenkomst aanwezig zullen zijn. 

Let op! Het financiële risico, dat op de dag van uitvoering minder gasten aanwezig zijn, wordt gedragen door de opdrachtgever. De uiteindelijke factuur wordt opgesteld aan de hand van de opgegeven definitieve aantal personen. Als op de dag van uitvoering meer gasten dan eerder opgegeven aanwezig zijn worden deze kosten op basis van nacalculatie in de eindfactuur opgenomen. 

Culinaire inhoud

De culinaire inhoud en bijbehorende prijs van onze arrangementen kunnen wijzigen per seizoen. Wij behouden ons het recht om deze aanpassingen door te voeren. 

Betalingen bij groepsreserveringen

U dient de kosten van uw reservering direct na afloop van uw event te voldoen, middels creditcard, pin of contante betaling. Betaling op basis van facturatie is alleen mogelijk voor bedragen boven € 1.000,00 en in overleg met de bedrijfsleiding. Bij deze vorm van betalen dient u een geldig legitimatiebewijs te overleggen en bij zakelijke events tevens een visitekaartje.